Äitienpäiväkortti paperifiligraanista

Äitienpäiväkortti paperifiligraanista

Äitienpäiväkortti

Vielä ehdit taiteilla äidille kauniin äitienpäiväkortin paperifiligraani -tekniikalla. Tästä löydät lisää ohjeita paperifiligraanin kanssa askarteluun.

Tarvitset vain paperia, kartonkia tai korttipohjan, sakset, hammastikkuja tai metallisen filigraanitikun ja Eri Keeperiä. Ensin leikellään paperisuikaleita (leveys 3-5 mm). Paperiksi sopii esimerkiksi tavallinen värillinen kopiopaperi.

1. Lähde rullaamaan suikaletta työvälineen (esim. hammastikku) pään ympärille tasaisen tiukasti. Kun koko paperisuikale on rullattu, irrota spiraali työvälineen päästä. Haluamastasi lopputuloksesta riippuen päästä spiraali aukeamaan ainakin jonkun verran tai kokonaan.

2. Liimaa paperisuikaleen pää spiraaliin pienellä tipalla Eri Keeperiä ja anna liiman kuivua rauhassa ennen spiraalin mahdollista muotoilua. Muotoile spiraali halutessasi esimerkiksi pisaran, neliön, kolmion, silmän, suunnikkaan tai jonkin muun muotoiseksi ”nipistämällä” spiraalin reunasta peukalolla ja etusormella.

3. Tee kuvioon tarvittavia spiraaleja valmiiksi ja liimaa ne pienillä liimatipoilla taustakartonkiin työn edistyessä. Eri Keeper muuttuu kuivuessaan läpinäkyväksi.

No Responses

Write a response