Kranssi Sanomalehdestä ja Munakennojen Kansista

Kranssi Sanomalehdestä ja Munakennojen Kansista

Minulle jäi ylimääräistä materiaalia korinpunonnasta sanomalehdestä ja munakennokukista, niinpä keksin niistä uutta tekemistä. Nämä ovat kierrätysmateriaalia parhaimmillaan – ilmaisia ja helppoja työstää monella tavalla. Ellei sinulle tule sanomalehteä voi niitä noukata lehtiroskiksista ja munakennojen säästämiseen voi värvätä mukaan vaikka ystävät.


 – styroksirengas

– sanomalehdestä pyöriteltyjä puikuloita teko-ohje täällä

– kuumaliimaa

– sakset, kynä

– munakennorasian kansia

– piparkakkumuotti

– askartelumaaleja

1. Valmista sanomalehdestä “puikuloita”. Kieputa sanomalehtipuikuloita tiiviisti styroksirenkaan ympärille. Kiinnitä päät kuumaliimalla taustapuolelle.

2. Piirrä munakennorasian tasaiseen kanteen (kuvapuolelle) piparkakkumuotin avulla “kukkia”. Leikkaa ne viivoja pitkin irti. Revi irti etikettiä niin paljon kuin mahdollista, samalla häipyvät ääriviivajäljetkin.

3. Yhteen kukkaan tarvitset 3 “kukkaa”. Jos haluat maalata kukan, tee se ennen kasaamista. Taivuta lehtiä hieman.

4. Aloita kukan kasaaminen keskustasta. Liimaa kuumaliimalla yhteen lehti kerrallaan. Kun kaikki 6 lehteä on liimattu suppuun, kiinnitä se kuumaliimalla seuraavan kukan keskelle. Toista tämä niin että kaikki 3 kukkaa ovat päällekkäin ja yhteen kiinnitetty. Liimaa kukat kranssiin kuumaliimalla.

5. Leikkaa munakennon kannesta lehtiä. Maalaa ne vihreiksi ja kiinnitä kukkien juureen kuumaliimalla.

6. Kiinnitä ripustuslenkki taustapuolelle.

No Responses

Write a response